پوست و مو

درمان جوش بعد از کاشت مو


درمان جوش بعد از کاشت مو امکان پذیره. برای بیماران مبتلا به این مشکل بسیار مهمه که این آکنه ها را درمان کنن و حتی سریعتر بر این روند غلبه کنن چون جوش بعد از کاشت مو میتونه تو روند رشد موها هم تاثیر بذاره.


راه های درمان جوش بعد از کاشت مو

راه های درمان جوش بعد از کاشت مو


پس از کاشت مو ، ممکنه آکنه ایجاد بشه به این دلیل که فولیکول های موی تازه کاشته شده سعی در رسیدن به سطوح پوست دارن و بطور کلی به صورت تاول های پوستی هستن که پس از ریزش شوک دیده میشن. این جوش ها هم در ناحیه ای که پیازهای مو پیوند میشن و هم در ناحیه دهنده میتونن ایجاد بشن.


دوره بعد از ریختن شوک به شدت بیشتر مشاهده میشه. دوره زمانی دیگری که مشاهده میشه دوره زمانیه که پوسته هایی که پس از عمل کاشت مو ایجاد میشن، به پایان رسیده باشن. پس از کاشت مو، آکنه میتونه در هفته های اول خودشو نشون بده یا بعداً ایجاد بشه. برای دادن یک تاریخ عمومی، به راحتی میتونیم بگیم که در 5 ماه اول پس از عمل کاشت مو مشاهده میشه.


معمولاً شکل گیری آکنه پس از کاشت مو پس از عمل کاشت مو به طور طبیعی دیده میشه. با این حال ، در این مرحله اندازه آکنه اهمیت پیدا میکنه. اگه جوش های بزرگتری مشاهده کردین ، باید متخصص کاشت مو رو که عمل کاشت مو رو انجام میده ، مطلع کنین.

برای مطالعه : پانچ مو چیست؟

آکنه ناشی از آغاز تارهای جدید مو


مشاهده شده که پس از عمل کاشت مو ، موهای جدید پس از فرایند پوسته ریزی ظاهر میشن. این موهای جدید به طور طبیعی با پوست تماس میگیرن. با توجه به واکنشهای مختلفی که ممکنه در طی این تماس ایجاد بشه ، تشکیل آکنه در بیماران مشاهده میشه.برای درمان قرمری پوست سر بعد از کاشت مو کلیک کنید.

این جوشها بعد از ریختن شوک بیشتر مشاهده میشن. دلیلش این میتونه باشه که موهای جدیدی که پس از ریزش شوک رشد میکنن ، متراکم تر هستن. به همین دلیل ، بیمار نیازی به ناراحتی برای جوش های مشاهده شده نداره زیرا این آکنه ها بسیار طبیعی تلقی میشن.

آکنه ناشی از باز شدن کانال هایی که در کاشت مو بسیار عمیق افتاده


بدون شک یکی از مهمترین مراحل عملیات کاشت مو مرحله باز شدن کاناله. مجاری که باید در ناحیه ای که موهای بیمار کاشته بشه مطابق با گرافت های گرفته شده از بیمار باز میشه. اگر این قانون طلایی رعایت نشه ، ممکنه آکنه پس از کاشت مو ایجاد بشه. این کانالهای باز شده در عملیات کاشت مو برای نتیجه کاشت مو بیمار نیز بسیار مهمه. همچنین داشتن ظاهر طبیعی پس از کاشت مو یکی از الزاماته.

جوشهای ناشی از پیوند به درستی برداشته نمیشن


در عمل های کاشت مو، پیوندهایی که از ناحیه اهدا کننده گرفته میشه باید با دقت زیادی گرفته بشن. اگر پیوندها با دقت انجام نشه، اگه بعضی از اونا در داخل شکسته بشه، میتونین پس از کاشت مو، تشکیل آکنه در ناحیه اهدا کننده رو مشاهده کنین. زیرا گرافت هایی که در داخل شکسته شده رشد میکنن و سعی میکنن بعد از مدتی روی پوست رشد کنن. به طور طبیعی، تو این حالت ممکنه برخی از جوشها و تاولهای آکنه مانند ایجاد بشه.


آکنه های ناشی از تمیز نبودن بیمار در ناحیه بعد از کاشت مو


پس از انجام عمل های کاشت مو، بیماران باید به بهداشت ناحیه کاشت مو و ناحیه اهدا کننده توجه کنن. اگه این مناطق پس از کاشت مو به اندازه کافی تمیز نمونه، ممکنه آکنه ایجاد بشه. اگر پس از عمل کاشت مو تمیزکاری کافی انجام نشه، ممکنه میکروب تو اون ناحیه ایجاد بشه و این ممکنه باعث آکنه بشه. اگه به این وضعیت توجه نشه، ممکنه تو مراحل بعدی به آکنه ملتهب منجر بشه.

چرا بعد از کاشت مو سر جوش میزند؟

چرا بعد از کاشت مو سر جوش میزند؟


دلایل مختلفی میتونه باعث بروز آکنه پس از کاشت مو بشه. دلیل اصلی ایجاد آکنه یا حباب های شبیه آکنه تو ناحیه ای که کاشت مو انجام میشه یا تو ناحیه اهدا کننده به دلیل واکنش های پیوند گرفته شده و تازه در حین کاشت مو به دلیل سازگاری اونا با بافت های اطرافه. اگرچه تو بعضی از بیماران به شدت دیده میشه اما ممکنه در بعضی از بیماران به هیچ وجه دیده نشه. واکنشهای بدن بیمار مهمترین عامل تو این امره. میتونیم دلایل بروز این آکنه ها رو پس از کاشت مو به شرح زیر بگیم.

  • رشته های جدید مو شروع به آشکار شدن میکنن
  • کانال هایی که تو کاشت مو خیلی عمیقه باز میشن
  • عدم برداشت صحیح پیوندها هم تاثیر داره
  • بعد از کاشت مو ، بیمار ناحیه را به اندازه کافی تمیز نگه نمیداره

راه های درمان جوش سر بعد از کاشت مو


به لطف مراحل خاصی که میتونین دنبال کنین، میتونین مشکلات درمان جوش بعد از کاشت مو رو به نحو احسن انجام بدین.


1) مرحله مشاهده و اولین پاسخ در درمان آکنه


از اونجا که این روند تو کاشت مو طبیعی تلقی میشه ، بیماران میتونن اولین مداخله خود رو تو خونه انجام بدن.
به عنوان اولین مداخله تو درمان جوش بعد از کاشت مو، میتونیم بگیم کمپرس آب گرم که روی آکنه قرار میگیره. این روشیه که میتونه جوش های بزرگ رو درمان کنه تا حتی به جوش های کوچکتر تبدیل بشه. اگه این نوع آکنه ، که کمی دردناک و پر از چرکه، مشاهده بشه، میتونین کمپرس آب گرم رو برای مداخله اول بدون فشار دادن زیاد به منظور کاهش جوش ها روی اونا قرار بدین.


2) مداخله جراحی در درمان آکنه


اگه اولین مداخله تو درمان آکنه موثر نباشه، مداخله جراحی لازمه. از بین بردن التهاب در آکنه با جراحی ، یک مداخله جراحیه که باید تو این زمینه انجام بشه. اگه جوش ها به اندازه زیادی رسیدن، قطعاً یک متخصص کاشت مو باید بررسی کنه. برای تخلیه التهاب آکنه پس از عمل کاشت مو، ممکنه تو این ناحیه مداخله جراحی لازم باشه.


3) درمان موضعی در درمان آکنه


درمان موضعی نیز روشیه که اغلب تو درمان جوش بعد از کاشت مو استفاده میشه. بسته به هدف از درمان آکنه ای که پس از کاشت مو یا التهاب ناشی از این آکنه ایجاد میشه، میتونین از روش درمانی کرم پوستی استفاده کنین. این کرم ها میتونن پس از عمل کاشت مو به عنوان ضد التهاب عمل کنن و همچنین اثرات خارش ناشی از اون رو کاهش بدن. استفاده از پمادهای آنتی بیوتیکی یا کرم های توصیه شده توسط پزشک به منظور جلوگیری از عفونت از جمله روش های درمان آکنه هستش که پس از عمل کاشت مو ایجاد میشه.


4) آنتی بیوتیک درمانی در درمان آکنه


از داروهای آنتی بیوتیکی میتونیم برای درمان جوش بعد از کاشت مو نیز استفاده کنیم. درمان آنتی بیوتیکی که به تنهایی استفاده میشه معمولاً برای آکنه هایی که باعث درد شدید میشن ترجیح داده میشه. پس از تجویز توسط پزشک ، میتونین اون را مطابق با استفاده از توصیه پزشک استفاده کنین. پزشک کاشت مو همچنین میتونه آنتی بیوتیک هایی برای کنترل آکنه های التهابی بعد از کاشت مو تجویز کنه. مهمه که بیش از حد در برابر همه آکنه هایی که ایجاد میشن واکنش نشان ندین. در این صورت، بسیار مهمه که با متخصص کاشت مو مشورت کنین. به این ترتیب میتونین برنامه مناسب رو در زمان مناسب ایجاد کنین.

جوش پیشانی بعد از کاشت مو

جوش پیشانی بعد از کاشت مو


اگرچه جوش ها تو این ناحیه ظاهر میشن اما شما رو خیلی اذیت نمیکنن. همچنین، حتی اگه خارش داشته باشن، هنگام خراشیدن اونا هیچ اتفاقی نمیفته. چونکه تو این قسمت هیچ مویی در معرض خطر ریزش قرار نداره.


بهترین انتی بیوتیک برای جوش سر


آنتی بیوتیک ها ترکیب میشن تا نتیجه ی بهتری رو نشون بدن. ترکیبهایی که آنتی بیوتیک برای درمان جوش بعد از کاشت مو سر استفاده میشن شامل اریترومایسین، کلیندامایسین که بصورت ترکیبی با بعضی از داروهای دیگه مصرف میشن.


ممکنه که پزشکتون براتون آنتی بیوتیک خوراکی هم بنویسه تا شما از اون استفاده کنین. پزشک اینو با استفاده از اینکه آکنه شما کم یا شدیده مینویسه. این آنتی بیوتیک ها باعث میشن که باکتری ها تو بدن کم بشن و باعث میشن که آکنه هم کم بشه. آنتی بیوتیک ها میتونن به کم شدن التهاب کمک کنن و بهترین آنتی بیوتیک خوراکی که استفاده میشه از تتراسایکلین ها هستش که میتونیم از مینوسایکلین و داکسی سایکلین استفاده کنیم.


بنزوئیل پراکسید باکتریهایی رو که ممکنه باعث بسته شدن منافذ بشن و تشکیل جوشهای جدید بشن رو از بین میبره و باعث میشه چربی اضافی پوست گرفته بشه و کمک میکنه سلولهای مرده پوست ترمیم پیدا کنن. عوارض اون شامل از بین رفتن رنگ مو و لباس در صورتیه که بیش از حد استفاده کرده باشین، بنابراین باید احتیاط کنین و میتونیم از عوارض بیش از حد اون به پوسته شدن سر و قرمزی و خشکی و سوزش نیز اشاره کنیم.


دلیل به وجود آمدن جوش ریشه مو

دلیل به وجود آمدن جوش ریشه مو

التهاب ریشه مو پس از کاشت مو یک عفونت باکتریایی پوستیه که هم تو ناحیه اهدا کننده و هم تو ناحیه ای که پیازهای مو پیوند میشن دیده میشه. فولیکول هایی ، که پس از کاشت مو به عنوان آکنه ملتهب نیز شناخته میشه، عفونت محل پیوند به دلیل عدم مراقبت و تمیز کردن لازمه. التهاب ریشه مو ، که ناشی از تجمع باکتری ها در فولیکول مو در سطح پوسته ، تو هفته های بعد از کاشت مو ، به ویژه تو ماه های پس از ریزش شوک دیده میشه.

گرد و غبار ، کثیفی ، عرق زیاد و قارچ های موجود در پوست از جمله دلایل اصلی التهاب ریشه مو هستش. این جوش ها که برجستگی های کوچک و قرمز دارن، میتونن باعث قرمزی، خارش و درد خفیف بشن. جوش های ملتهب پس از کاشت مو به راحتی با آنتی بیوتیک های موضعی یا خوراکی درمان میشن. به منظور جلوگیری از فولیکولیت پس از کاشت مو، محل اتصال باید به طور مرتب شسته و تمیز نگه داشته بشه.

درمان قطعیه جوش سر بعد از کاشت مو


پس از این که کاشت مو انجام دادین باید اون ناحیه که پیوند انجام شده رو مرطوب نگه دارین. اون ناحیه زمانیکه گرم و مرطوب نگه داشته بشه باعث میشه زخم ها سریعتر بهبود پیدا کنن و این یه روش راحتیه که شما میتونین از یه اسفنج یا حوله استفاده کنین.

شستشو بعد از انجام کاشت مو و همینطور درمان جوش بعد از کاشت مو مهمه شما باید اون ناحیه رو کاملا تمیز نگهدارین و 3 تا 4 روز بعد از کاشت مو میتونین سرتون رو بشورین. شستن سر و رعایت بهداشت به این دلیل الزامیه که باید اون منطقه چربی ایجاد نشه چون زمانیکه چربی یا خارش ایجاد بشه حتما جوشها تو اون ناحیه ایجاد میشن و درمان اونا خیلی زمان میبره.

سریع ترین راه درمان جوش ریشه مو


اسید سالیسیلیک یکی از ضد جوشهایی هستش که تو ژل های شستشو و دستمالهایی که آنتی باکتریال هستن وجود داره. این ماده کمک میکنه که منافذ پوست مسدود نشن و جوشهایی که توی سر یا بقیه نکات هستن رو کوچک میکنه. از عوارض اون میتونیم به مور مور شدن و سوزش پوست اشاره کنیم.


اسید گلیکولیک و اسید لاکتیک که آلفا هیدروکسی هستن یه دارویی هستن که بدون نسخه ی پزشک میتونین به اونا دسترسی پیدا کنین این محصولات میتونن سلولهای مرده رو از پوست تمیز کنن و در نتیجه التهاب و کم کنن و همچنین این اسیدها کمک میکنن پوست جدید نرمتر رشد کنه.


خلاصه مقاله


ما تو این مقاله سعی کردیم بهترین درمان جوش بعد از کاشت مو رو با شما در میون بذاریم از این جهت این مقاله برای کسایی که کاشت مو انجام میدن مهم تلقی میشه که اگه بهداشت و شستن موهاشونو به طور کامل انجام ندن اون ناحیه که پیوند انجام شده و یا موهایی که برداشته شدن جای اونا زخم میشه و جوش ایجاد میشه و مشکلات زیادی رو به همراه خودش میاره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا